Fordeler med å bruke en justerbar seng

Fordeler med å bruke en justerbar seng

Justerbare senger har vist seg å være en av de mest komfortable sengene på markedet. Justerbare senger har i tillegg mange helsefordeler. Vi har derfor laget en enkel guide som tar for seg noe av det viktigste du trenger å vite om justerbare senger.

Lindring av smerter

Prolaps og andre ryggsmerter kan gjøre det vanskelig å få en god natt søvn. Derfor er det viktig å ha en komfortabel seng. Med en justerbar seng kan du heve overkroppen og beina som kan hjelpe med å fjerne unødvendig trykk på smerteområdet. En enkel heving av beina og hodet kan føre til en mer naturlig posisjon for ryggraden din. Dette kan hjelpe deg med å lindre smertene og føre til bedre søvn.

En justerbar seng passer også bra til personer med fibromyalgi og andre muskelsmerter. Det kan være vanskelig å få en god natt søvn når du har smerter. Søvn er svært viktig for musklenes restitusjon, og derfor kan en justerbar seng være til stor hjelp. En justerbar seng kan hjelpe deg med å finne en komfortabel posisjon slik at du enklere kan slappe av om nettene. Du vil på denne måten få bedre søvn, og være mer opplagt neste dag.

Lindring av refluks

Refluks kan gjøre det vanskelig å sove. Ved å bruke en justerbar seng kan du gjøre situasjonen bedre. Du kan enkelt heve overkroppen 15 cm som kan lindre problemene med refluks. En justerbar seng vil derfor være et godt steg i riktig retning for å lindre disse symptomene.

Det er også mange andre fordeler med å bruke en justerbar seng. En justerbar seng kan blant annet hjelpe mot søvnapné, snorking og astma. I tillegg til dette kan sengen hjelpe mot søvnløshet og øking av blodsirkulasjonen. Siden man bruker mange timer i sengen er en justerbar seng en god investering i helsen. Se mer på justerbar-seng.no

Comments Off
×