En annen type ispinne

En annen type ispinne

Når det gjelder sex da tenker vi ofte på varme følelser. Den får oss til å føle på lidenskapen og gjør oss dryppende våte og kåte. Vi liker å tenke på hverandre som søte drops og kan spraye hverandre med krem, men det fins også et leketøy som kan ligne på en lollipop.

En glassdildo er en elegant stake med spreke farger og utfordrende former. Noen synes den ligner en ispinne som er til å sutte på. Andre ser fordelen med at den kan brukes begge veier. Men det nye er at man kan få en iskald opplevelse med en glassdildo.

Mange ulike glassdildoer

Det er håndblåserne som må bruke fantasien når de skal utforme de nye dildoene. De kan være rene fyrtårn med stopper i enden. De kan ha en bøy som finner g-punktet med en gang. De kan være doble nytelser for klitoris og erogene soner.

For etterlengtet ekstase

For hverdagen kan bli kjedelig og lang, uten oppturer eller spenning. Men med en glassdildo har man mye i vente. En ispinne man ikke kan få nok av. Et lem som gir kroppen etterlengtet velvære uten forventninger om noe annet enn det. Du kan nyte den med eller uten sjokoladekrem.

De søte nattetimene

Natta er varm og mangler det lille ekstra. Noe du higer etter uten å få hvile. Utrøstelig og uten håp om å falle i søvn. En glassdildo av majestetisk eleganse vil ta deg til nye topper. Fristende og lekende vil den finne dine hete punkt. Lek og la lidenskapen leve.

Utfylle sine behov

Det handler jo om søte saker. Enten det er ispinne eller krem. Man vil ha noe å bite i, noe som gir sansene utfoldelse. De må arbeide for å holde deg under kontroll. Men den vil klare det. Glassdildoen som er din favoritt ispinne.

Comments Off
×