Om du vurderer merkelapper for barn

Om du vurderer merkelapper for barn

Dette er den beste fordelen for foreldrene. Merking er ofte en tanke i siste øyeblikk, og å gjøre prosessen enkel er en stor faktor for foreldre som leter etter de beste barneklærne. Påføring av merkelapper krever nesten ingen innsats. Denne superenkle måten å påføre etiketter på er det de fleste mødre krever.

De blir stående. Vi vet hvor ofte du vasker, og vi vet hvor mye du fortjener en pris for hver kjedelig last. Det er lett å være sympatisk med alle foreldre som sliter med å holde tritt med klesvasken. Vi kan ikke love deg at barneklærne deres ikke vil kutte ned på klesvasken, men vi kan love deg at merkelappene vil sitte fast gjennom det hele. Så for hver mengde tøy du gjør, kan du være trygg på at etikettene deres sitter godt fast og hilser deg.

Vi vil sørge for at du liker å bestille etikettene dine like mye som du elsker etikettene selv, og barna dine gjør det også! Vår bestillingsprosess lar deg velge mellom et bredt utvalg av design og stiler på en brukervennlig måte. Du får en automatisk forhåndsvisning av bestillingen din mens du bygger den for å sikre at du liker etikettene du valgte. Vi har et bredt utvalg av ikoner og design, fonter og farger. Du kan gjøre valg av etiketter så enkelt du vil, eller bli kreativ med farger, stiler og fonter. Uansett vil vi at du og den lille skal elske etikettene dine. Da kan du også få akkurat den stilen som du er ute etter, eller som eventuelt barnet ditt vil ha.

Billig frakt

Alle deres barneklæretikettpakker har alltid et billig standardfraktalternativ. Fordi foreldreskap er dyrt nok som det er, og å betale for etiketter som skal sendes er en av de utgiftene du kan klare deg uten. Billig frakt, det er sånn det skal være.

Comments Off
×