Finn de perfekte profileringsartiklene til din bedrift

Finn de perfekte profileringsartiklene til din bedrift

Annonse

Det finnes mange flotte profileringsartikler der ute og det kan derfor være vanskelig å velge. Vi har forståelse for at det kan være et vanskelig valg, men husk at det viktigste er at du finner noe som passer for din bedrift, deres image og ikke minst deres ansatte.

Det som er så flott med profileringsartikler er at det er som gratis, vandrende reklame. Produktene kan deles ut til ansatte som bruker dem hjemme og på fritiden, men det også kan også deles ut til kunder dersom bedriften din for eksempel skal delta på et event eller har en samling.

Klær

Det finnes mange flotte klesplagg du kan få logoen din på. Klærne kan brukes som en uniform på jobb eller det kan være en gave til ansatte som de kan bruke på fritiden eller ha liggende på hytta. Det finnes flotte kvalitets jakker med trykk som kan deles ut til kunder dersom de for eksempel vinner en konkurranse på sosiale medier.

Her er mulighetene mange og dere kan også lage andre flotte plagg enn bare kvalitets jakker med trykk. Hva med en kul caps eller en behagelig t-skjorte. Finn det som passer aller best for din bedrift. Kanskje vil dere ha litt forskjellige liggende slik at man har noe som kan brukes på sommeren og noe som kan brukes om vinteren.

Kjøkkenartikler

Kjøkkenutstyr med logo er en flott gave både til kollegaer og til kunder, enten de vinner en konkurranse, eller om det er en kunde dere har et litt eget forhold med. En kopp er ofte den perfekte gaven ettersom de aller fleste enten drikker te eller kaffe, og det er dermed en gave og et produkt som kommer til å bli brukt. I og med at dette produktet blir brukt ofte er dette også en super form for reklame.

Venner og bekjente av den som eier koppen vil ofte kunne se logoen dukke opp, og kanskje gjør det også at de neste gang vil bruke akkurat din bedrift når de har behov for lignende produkter eller tjenester.

Produkter til hverdagen

Andre produkter som kan være supre å bruke i hverdagen er penner, pennal, solbriller, drikkeflasker og lignende produkter man har bruk for i hverdagen. Slike produkter er både super reklame og også produkter som er supre for ansatte og kunder å motta, ettersom de faktisk blir brukt. Her er det mange muligheter, og du kan finne akkurat det som passer for din bedrift!

Comments Off

You may also Like

×