Sende pakke: 3 gode tips

Sende pakke: 3 gode tips

Har du noen gang mottatt en pakke og funnet ut at gjenstanden er ødelagt, knust eller skrukkete? Det siste du ønsker er at mottakeren skal få en pakke som er ødelagt. Særlig etter at du har brukt mye tid på å pakke forsendelsen. For å unngå disse problemene er det viktig å ha litt grunnleggende kunnskap om hvordan man gjør klar en pakke til sending. Vi har derfor laget en enkel guide som inneholder 3 gode tips om pakking og frakt av varer.

Tips for pakking og sending

  1. Fjern eldre merkelapper og strekkoder

Kan du gjenbruke tidlige fraktbokser? Absolutt! Det er en flott idé. Det er sparsomt og bra for miljøet. Bør du fjerne eldre strekkoder og merkelapper? Ja. Hvis du lar eldre strekkoder stå igjen på pakken din kan den bli sendt til feil sted. Det vil i det miste føre til forvirring hos fraktselskapet, og vil gjøre fraktprosessen tregere. Vær derfor sikker på at du fjerner eldre strekkoder og merkelapper før du putter på nye.

  1. Emballasje

Det er også viktig å bruke emballasje som bobleplast eller annet materiale når du sender pakken din. Mange bruker også avispapir som demping når de sender pakker. Hvis du bruker avispapir er det greit å vite at blekket kan lekke på annet materiale det kommer i kontakt med. Vær litt forsiktig med på pakke vakre gjenstander inn med avispapir. Pass på at blekket fra avispapiret ikke blir smøret ut over gjenstanden.

  1. Velg et bra fraktselskap

Noe av det viktigste du kan gjøre når du skal frakte pakker er å finne et bra fraktselskap. Det er mange selskaper som kan hjelpe deg med forsendelsen din. Vær sikker på at du velger et fraktselskap som fyller dine krav til pris og levering. Med disse enkle tipsene i bakhånd vil du ikke ha noen problemer med å sende eller ta imot pakker.

Comments Off