Nye kontorer blidgjør de ansatte

Nye kontorer blidgjør de ansatte

Har du en gruppe ansatte som sjeldent er fornøyde, så kan dette være skikkelig tøft. Dersom det kun er en ansatt som sliter, så kan det nok hende at akkurat denne personen har problemet. Men dersom større deler av de ansatte ikke har det bra på jobb, så kan det være andre kilder. Det kan for eksempel være deg som leder, men sjansene er enda større for at det er kontoret i seg selv som mangler en haulover.

Det er nemlig en grunn til at mange bedrifter i dag investerer i bedre kontorer. Dette er fordi trivsel trekkes opp som en av de viktigste faktorene for at de ansatte skal gjøre det bedre. Noe så enkelt som solskjerming for eksempel kan ha en effekt på trivsel. Er du interessert i mer informasjon, så les mer her om solskjerming ved å klikke her.

Solskjerming gjør de ansatte mer fornøyde

Nordmenn klager året rundt på været, og sola spiller en sentral rolle her. Enten er det for kaldt, eller så er det for varmt. Når det er for kaldt, så er det fortsatt mange som klager over sola i de varme dagene, men da at den er forstyrrende. Men det trenger jo ikke å være sånn. Om din bedrift investerer i funksjonell solskjerming, så holder kontoret sola utenfor!

Ved å investere i ny og innovativ solskjerming, så hever en også designet, både på innsiden og utsiden. En kan nemlig her få blikk fra gata, da solskjerming er en av de få objektene som både fremstiller din bedrift fra et positivt eller negativt lys uten- og innenfra. Godt design innendørs gjør sjelen godt for de ansatte, og her er solskjerming viktig.

Sett bærekraftig utvikling foran nåværende profitt

Det er fort gjort å tenke at en skal spare penger, slik at aksjeeierne får så mye penger som overhodet mulig. Dette fungerer derimot veldig sjeldent godt. Som oftest må en ta noen ganske store kostnader, da spesielt knyttet til å investere i velværen til de ansatte. Det er tross alt slik at de ansatte krever litt ting her og der.

En av de tingene de ansatte trenger for å fungere optimalt er selvfølgelig gode tilstander der de jobber. Kanskje er ditt kontor nytt, men er det innredet riktig? Lys, farger, og solskjerming påvirker de ansatte, så ta deg tid til å tenke over dette.

Comments Off
×